Site Map

18.jpg

 

Koni Schokdempers

  • Verstelbaar!

  • Gemaakt voor de auto en/of omstandigheden!

  • Verbeterd het rijgedrag van uw auto!

  • Meer rij veiligheid!

  • Gemaakt door en voor auto liefhebbers!

  • Built For a Lifetime!

  Groot Motorsport biedt u aan:

 

(U kunt altijd bellen, E-Mailen of langskomen voor meer informatie!)

 

Koni FSD (Frequency Selective Damping) brengt twee werelden samen onder uw auto! Zowel een strakke wegligging op even wegen als een comfortabele rij ervaring op oneven wegen.

Koni rood is speciaal ontwikkeld voor bestuurders die betere controle, wegligging en comfort eisen wat samengaat met een hogere veiligheid, verkrijgbaar voor bijna elke auto. Elke schokbreker is aangepast speciaal voor het gewenste auto type.

 

Koni geel (sport) zijn speciaal ontworpen voor het op de weghouden van uw auto onder sport omstandigheden inclusief acceptabele rij comfort!

Snellere stuur reacties, minder body-roll en gelimiteerde beweging van de auto!

Direct verstelbaar voor het fine tunen voor de komende omstandigheden!

 

Voor de absolute sport rijder die het uiterste eist heeft Koni de Sport-Kit ontwikkeld. Deze kit bestaat uit overeenkomende schokbrekers en verlagingsveren!

(Vast of verstelbare verlaging tot 65mm)

De Koni 4WD schokbrekers zijn speciaal ontwikkeld voor 4 Wheel Drive auto's. Deze set is gemaakt om lang mee te gaan al ga je vaak off-road! Designed om lang mee te gaan en om het rijden en de stabiliteit van de auto te verbeteren voor meer veiligheid en performance.
 

De Koni Classic maakt het mogelijk om moderne schokbrekings technologie toe te passen op klassieke auto's uit de jaren '40, '50 en '60.

Deze schokbrekers zijn gemaakt van de zelfde hoge kwaliteits onderdelen als de Koni schokbrekers voor moderne auto's!